Akiknek napokig pattogzás nélkül fennmarad a körömlakk, azok mit csinálnak, pl nem mosogatnak?
lehet van mosogató gépük :DD
amúgy igen, a géllakkot próbáld, azzal tuti nem lesznek ilyen gondjaid :D
Mindennap mosogatok többször, mégsem pattog le. Egy idő után a vége kezd lekopni. A heti takarítás után szoktam lemosni és újralakkozni.
Ha teszel rá egy réteg fényt, akkor tartósabb a lakk.
Egyébként meg nagyon sokaknak műkörme van, ami tartósabb sokkal, lehet, hogy azokat láttad.
shell-lakk
UV alá kell bedugni rétegenként és rögtön meg van száradva, legalább két hétig semmi baja, én évek óta így kérem a manikűröstől
A sima lakk 1-2 napig bírja, totál értelmetlennek tartom.
Valószínűleg zsírosabb a körmöd, az általában hamar ledobja a lakkot. Vagy csak lakkozás előtt nem zsírtalanítod a felületét megfelelően. És hosszabb körmön mindig könnyebben sérül a lakkozás, mint a rövideken.
Nekem több mint egy hete van rajta a lakk épp, igaz mosogatni nem gyakran szoktam, de volt két hajmosás, napi fürdés, a ház teljes nagytakarítása, kertészkedés, stb és épp csak a végein kopott meg. Pedig csak alaplakk és egy réteg szín van most rajta. Ja és rövid a körmöm. :)
Egy jó alaplakk számít a legtöbbet tapasztalatom szerint. A fedőlakkok nagy része meg csak ront a tartósságon - szép fényes, gyorsabban szárad tőle, de amint kicsit tovább éri víz, mint egy kézmosás, matricaszerűen lejön.
De az is számít, milyen a technikád. A körömágyra ne kerüljön lakk és az éleken zárd le, így kisebb eséllyel sérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!