Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy 1 hónap...

Lehetséges, hogy 1 hónap alatt 2 kosárméretet nőtt a mellem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány, 171 cm, 55 kiló, sulikezdéskor még A-s volt a mellem, azóta C-sre nőtt. Lehetséges ilyen? Csak mert komplett ruhatárfrissítést kellett csinálnom, mert szinte minden ruhám, ami eddig jó volt, azokba a melleim nem férnek bele. Ez normális?
2014. okt. 29. 12:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megírni, 75A-ról lett 75C.
2014. okt. 29. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális ebben a korban? És kilóban mennyit nőttél?
2014. okt. 29. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma direkt megmértem magamat: mekkora vagyok, hány kiló, melltartóméret. nőttem egy centit, 172 cm vagyok. Fél kilót híztam, 55,5 kiló. 75A-ról 75C egy hónap alatt.
2014. okt. 29. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
10.dikes vagy ? Amugy normális ( szerintem ) , mert én 12-dikes vagyok és a suliba néha nézem a tesiorákat , vagy a nyári ruhába jött lányokat és a 9-cedikeseknek még kicsi , de a 10-eseknek meg már sokkaljobb a mellük .
2014. okt. 31. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!