10-es skálán mennyire számítok kövérnek? (kép)
Figyelt kérdés
Igyekszem fogyni, valamennyit már sikerült is, persze még van mit.. Elsősorban fiúk véleménye érdekelne, de lányok is írhatnak persze. Mennyire vagyok kövér szerintetek? Mennyire visszataszító?
Ha lehet, normális válaszokat kérnék.
2014. okt. 28. 23:06
11/11 A kérdező kommentje:
Örülök, ha annyira nem találjátok szörnyűnek, mint én.. köszi a válaszokat!:)
Az a baj, hogy tökmindegy milyen bugyit veszek fel, akkor is kiugrik oldalt..
Amúgy sportolok. Illetve sportoltam elég aktívan, csak nem látszik.. Most viszont nem tudok és nem is szabad egy jó ideje semmi olyat, amiben be kell hajlítanom a térdem. Szóval csak itthon tornázok, de abból is csak amiket tudok, szóval pl. felülés..
Leginkább az össze-vissza és a nem megfelelő kaja evése a gond nálam, de igyekszem arra is odafigyelni már.
2014. okt. 29. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!