Valahogyan lehet változtatni a mellem méretén?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és testileg jóval érettebb a koromnál. Negyedikes korom óta irdatlan tempóban nőnek a melleim, ami főként azért zavar, mert egyrészt, görbe tőle a hátam és másrészt mert eddig nagyon magasnak számítottam(168 cm), viszont már majdnem 2 és fél éve ennyi centis vagyok. Az orvosom szerint ez azért van,hogy nagyon hamar megnőttek a melleim, ami visszafog a növekedésben és valószínűleg már nem is nagyon fogok miattuk nőni, de a kosárméretem sajnos igen. Valami ötlet, hogy mit lehet ezzel kezdeni mindenféle műtét nélkül? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!2014. okt. 27. 00:35
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez baromság, nincs olyan, hogy valaki a mellei miatt ne nőne tovább.
A 168 centis magassággal nincs semmi gond, mindenkinek változó, hogy meddig nő.
Ha genetikailag nagy melleket örököltél akkor semmit sem tehetsz a dolog ellen(mielőtt írnák:nem, ilyen esetben a fogyás sem segít), max annyit tehetsz, hogy javítasz a tartásodon.
2/3 anonim válasza:
A 168 cm-es magasság teljesen normális női magasság, ráadásul nagyon sok ember nem nő 14-5 éves koránál tovább, sőt szerintem a többség ilyen, én is kb általános iskola óta vagyok 178. Ha vékony vagy és nagy a melled, akkor azon nagyon sehogy sem tudsz változtatni, ha kicsit ducibb, akkor a fogyásnál abból fog kb a leglátványosabban lemenni. Inkább sportolj valami olyat, ami erősíti a hátizmaidat és hordj normális melltartót, valószínűleg már ez utóbbi is megoldaná a tartási problémáidat.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a melltartókkal az a baj,hogy nem nagyon gyártanak olyat, amit vékony hátra de nagy mellekre szabtak, csak csillagászati áron, szóval 2 mérettel kisebb melltartóim vannak, ami tudom hogy nem egészséges hosszú távon. De azért köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. máj. 23. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!