Mit gondoltok arról ha valaki ilyen képeket tölt fel facebook-ra?
Figyelt kérdés
Szerintem ez túl kihívó. Mondjuk a fiúknak biztos tetszik, :D De ez akkor sem ide való.
2014. okt. 26. 19:42
1/3 anonim válasza:
szerintem elég csúnya az arca. amikor fiatalabb lehetett biztos nem igazán volt az érdeklődés középpontjában, és most h nőtt cicije, meg nőies az alakja már van valami amivel kitűnhet, valószínű ez az egyetlen dolog.
2/3 anonim válasza:
Ugyan, kérlek... [link]
Behúzott has, kisebb melltartó -mert ugye Pécs szégyene, Dósa Fanny már bemutatta, hogy a kisebb melltartó mennyire fel tudja tolni a mellet- agyon photoshopolt képek, de azért ott virítanak a saját szerkesztetlen képek. Volt egy képe, ahol nem volt rajta fehérnemû, melltartóban fényképezi magát, holott ott van a férje, illetve egy 5 és egy 6 éves gyereke. Büszkék lehetnek rá, de kinek a pap, kinek a paplan...
3/3 anonim válasza:
Hát nekem már a neve is tetszik a linkben, cicaa69... biztos az eszéért szeretik. :D
Az ilyennek feltűnési viszketegsége van meg máshol is viszket neki biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!