Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy Avon koordin...

Mennyit keres egy Avon koordinátor?

Figyelt kérdés

Mennyit kereshet egy Avon koordinátor (nem "sima" Avon tanácsadónő!!!) és mitől függ a keresete?

Kérem olyanok írjanak, akik valóban tudják!!! Nem érdekel azok véleménye, akik egy hónapig voltak tanácsadónők és egy ft-ot sem kerestek! Koordinátorokra irányul a kérdés.

2014. okt. 23. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én még egy friss koorrdinátor vagyok és nem kerestem vele még túl sokat, a java még ezután jön. :) A kereseted teljes mértékben a csapatodtól függ, minél több és minél többért rendelő tanácsadóid vannak annál több lesz a te pénzed amit utánuk kapsz. Eleinte ez a pénz tényleg csak kiegészítésnek jó, de ahogy kerülsz egyre magasabb szintre, lesztek egyre többen... úgy lesz egyre több a te pénzed is. Bizonyos szintek után már jól meg lehet élni belőle. Ha gondolkozol rajta én ajánlom hogy most vágj bele. Írj nyugodtan privit ha részletesebben érdekel valami.

2014. okt. 24. 11:34
 2/5 Timi179 ***** válasza:
100%

az előttem szóló szépen összefoglalta a lényeget, minden kezdet "nehéz" és minden vállalkozásnak be kell indulnia! Az újonann induló koordinátorokat a VS program segíti, itt nagy bónuszokról van szó 1 év alatt, mellette az ösztönző programok és a jutalék!

Egy több éve avonozó nagyobb csapattal rendelkező koordinátor több 100 ezer forintot is keres!

Én lassan 9 éve avonozom és ma már mellékállásként annyit keresek mint a főállásomban!

2014. okt. 24. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az első és köszönöm, igen nagyon dícséret ez egy ilyen régi koorditól :)

Az én kezdetem igen nehéz volt, a VS-ből sajnos már a legelején kiestem de nem adtam fel és VS nélkül is van élet! Nem adtam fel, amit most már mondhatom megérte mert haladok szépen lassan a céljaim felé pedig elég döcögősen indultam!

De láttam sikertörténeteket is, akinek már az első hetében megvolt a K1.

Én imádok koordinátor lenni, az Avon az életem része lett és mindenkit csak bíztatni tudok hogy vágjon bele! :)

2014. okt. 25. 15:47
 4/5 Timi179 ***** válasza:
100%

gratulálok neked és ne is add fel, mert hidd el hogy jó helyen vagy jó cégnél és a magad ura vagy!!! Ez fontos!!! :-)

A kérdezőnek is hasonló jókat kívánok, vágj te is bele hisz veszítenivalód nincs!!

2014. okt. 26. 08:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2014. dec. 20. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!