Szerinted melyikük a szebb?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=ap50e3I2zAE&index=76&list=WL
megindokolnátok? Kort és nemet is írjatok :))
szerintem mindketten gyönyörűek *-*
ui.: nincs jó vagy rossz válasz mindenkinek megy a zöld pacsi és kérek szépen mindenkit hogy ne pontozza le a másikat mert más véleményen van :*
2014. okt. 23. 11:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem az egyenes haju 14L :)
2/9 anonim válasza:
nekem egyik se tetszik, de akkor már inkább a göndör, vagyis alapból fotón valószínűleg az egyenes tetszene, mert a göndörnek távol ülnek a szemei és fura a szemöldöke, de az valahogy normálisabb fejeket vág, az egyenes hajú úgy grimaszol, ahogy affektál...
3/9 anonim válasza:
ja bocsánat, előző vagyok és 29/N
4/9 anonim válasza:
Ááá, szerelmes lettem az egyenes hajúba. Gyönyörű, nincs ezen mit indokolni:)
6/9 anonim válasza:
Igen mindketten szépek:) 0.50-kor a göndör hajú arca kifejezetten:D 15/L
7/9 anonim válasza:
Egyik sem az én stílusom. Az egyenes hajú olyan semmilyen, a göndör meg mint egy elhízott Olsen iker heroinon. De ha muszáj választani, akkor az egyenes hajú.
8/9 anonim válasza:
Elhízott? Basszus te mit nézel? Mert szerintem nem azt amit én. Két szép vékony lány, nem tudom... a haja miatt a göndört választom, de a másik nagyon is szép.
29L
9/9 anonim válasza:
mind2 szép! Nem tudok dönteni.
17/Fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!