Rendelt már valaki ebayről (vagy máshonnan) cipőt?
Kinéztem egyet, amibe teljesen beleszerettem, de félek, hogy kicsi/nagy lesz. A 39 és 41 között szokott mozogni a lábam, viszont nem akarok véletlenül kicsit rendelni.
Van erre valami lehetőség?
Rendelt már valaki próba nélkül cipőt internetről? Mik a tapasztalatok?
Elsőt ebay-ről, a saját méretemben, nagyon nagy lett, hordhatatlan.
Másodjára aliexpressről rendeltem, de azt már a megadott táblázat szerint, tehát lemértem a talpam és centi alapján rendeltem, na az pont jó rám.
Dragat eBayrol ne!
Meg ugyanazon markan belul modellek kozott is van elteres. Hugom felprobalt boltban egy MBT-t es megmondta mi a merete. En online vettem neki egy MBT-t (mas fazon) abban a meretben amit mondott es szoritotta es 3 honapig hordta vastag zoknival hogy kitaguljon annyira hogy hordani tudja.
EBayrol csak azt a markat rendelem, amibol otthon mar vagy nehany par (csak mas szinben) es tudom, hogy jo meretet kapok.
hat ez egy 12ezer forintos felelem
ha nem jo a meret es el tudod adni masnak 12e-ert, akkor nincs miert felned csak felesleges energia meg idopocsekolas
amugy Kinabol jon, vagyis varhatsz ra heteket mire megjon es az eladonak mindossze 160 akarhany eladasa volt ami EDES KEVES az eBayen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!