Szerintetek melyik lány a legszexibb?
Figyelt kérdés
Tekintsünk el attól hogy valamelyik egész fiatalka (Ahhoz adjatok hozzá még x évet fejben. :D)
Szerintetek ki a legkülönlegesebb és a legszebb?
2014. okt. 14. 14:09
3/17 anonim válasza:
Szexinek egyiket se mondanám:DDD az utolsó előtti a legszebb, és szerintem egyik sem különleges, tök átlagosak.
4/17 anonim válasza:
Jesszus, az egyik mintha én lennék.... -,- LoL
5/17 anonim válasza:
Egyik se szexi, mindegyik szep, egyik se kulonleges
ha valasztani kell, akkor leginkabb a harmadik, bar o is hamarabb lenne a kishugom, mint akit szexinek mondok:D
6/17 anonim válasza:
negyedik szexi
de
Niki te mejik vagy? ird meg
7/17 anonim válasza:
A jobb szélső tetszik nekem a legjobban.
8/17 anonim válasza:
Arckarakterem és sajnos a szeplőim a középsőre hasonlít eléggé.
Mondjuk ha akarok én is tudok bután nézni, de a sulitársak szerint nem kell akarnom, alapon megy... *-*
9/17 anonim válasza:
Régebben sokáig zavart, hogy vannak szeplőim ami nyáron a naptól mégjobban kijön.
Meg zavart, hogy ugyanígy van a vállamnál, cicimnél is.
De már nem érdekel, én ilyen vagyok és kész. xP
10/17 Ügyet Lenke válasza:
A szeplős lányok gyönyörűek tudnak lenni...innen az egyes tetszik kevésbé, a többi szép, de nem mind az esetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!