Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon nagy a lábam és nem...

Flora222 kérdése:

Nagyon nagy a lábam és nem tudok sehol venni rá cipőt és hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
Az én lábam 44 - 45 - ös hááát igen tudom hogy nagyon nagy szinte minden nap emlékeztetnek rá . A koromhoz és amúgy is nagyon nagy. Szeretnék egy jó vastag CSIZMÁBA belebújni és nem egy férfi bélelt cipőbe . Szóval aki tud az legyen kedves segíteni hogy hol találok egy " olcsóbb " Nagy lábúak boltját ! Előre is Köszönöm Flora222 12 éves !
2014. okt. 9. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

A deichmannak vannak nagyméretű női cipői, nem is néznek ki rosszul és árban is ugyanannyiba vannak, mint az átlag méretűek. [link]

az oldalon belül letudod szűkíteni, hogy milyen méretet keresel és azt is megtudod nézni, hogy a városod valamelyik üzletében megtalálható-e a neked tetsző darab.

Nem tudom mennyire melegek, vagy kényelmesek, de egy próbát szerintem megér.

2014. okt. 10. 01:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !
2014. okt. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!