Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyantapatron melegítőt hol...

Gyantapatron melegítőt hol tudok beszerezni?

Figyelt kérdés

rossmann, dm, müller ? vagy esetleg nagyobb boltokban? pl tesco stb?

Ha esetleg nem tudom beszerezni, forró vízzel hogyan tudom felmelegíteni? honnan tudom hogy már jó? és mennyi idő alatt hül ki? nem akarok minden lehúzáa után ujramelegíteni.. Mikróba meg nem merem betenni.

2014. okt. 8. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Rossmann, dm. Otthon ne kisérletezz a melegítéssel!Én mikróba úgy megmelegítettem egyszer,hogy a flakon oldala kilyukadt és beleégett a bőrömbe!
2014. okt. 8. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Mikróba nem is merném betenni.. félnék hogy ugyan így járok. Nagyjából milyen árban van egy ilyen melegítő, használtan láttam 1-2000 Ft ért de nekem ma kéne úgyhogy online nem tudom megvenni. Valamint gyantázás után te mivel nyugtatod a bőröd? hallottam már gélről, meg babaolajról. melyik a jobb ?
2014. okt. 8. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Drogériákban, teszkóban, műszaki boltokban is szokott lenni, ha van esetleg nagyobb fodrász és kozmetikaicikk-ellátó, ott is akad néha.

Mikróban nem a legjobb ötlet, mert tényleg kilyukadhat, utána meg fél életed rámegy a mikrótakarításra, a lábad meg ugyanolyan szőrös marad. :D

De vízben is lehet melegíteni, nem egy nagy kunszt. Keress egy kisebb átmérőjű de magas edényt, ami a görgős rész alattig ellepi a gyantát (vagy legalábbis ameddig van még benne). Aztán gynata nélkül melegítsd meg a vizet, ha felforrt, hagyd egy kis ideig hűlni, utána tedd bele a gyantát, és 1-2 perc alatt jó lesz, látod, hogy folyékonyabb (csak arra ügyelj, hogy ne boruljon el a vízben, én jártam már úgy :D). Ha kivetted és már annyira kihűlt, hogy különösebben égetné a kezed, akkor használhatod. Nekem az egyik lábamra kb elég, utána kicsit még melegítek rajta.

De a gyantamelegítő a tuti.

Az olaj pedig arra jó, hogy leszedd a gyantamaradványokat, én utána jobb szeretem lemosni. És inkább utána külön használok szőrtelenítés utánra való krémet. Meg persze ne felejtsd el rendszeresen radírozni és kenni a bőröd, hogy ne legyél tele szőrbenövésekkel.

2014. okt. 8. 13:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. okt. 8. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!