Tényleg veszélyes a nyelv alatti piercing?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet berakatni , de ugy hallottam , hogy akár száj bénuláshoz is vezethet ha rosszul lövik be.2014. okt. 4. 08:17
1/4 anonim válasza:
Megkell próbálni és majd lesz valahogy. Vagy elfertőződik vagy nem. Amúgy meg tudnád mondani mi a f...nak kell az oda???? Mert nagyon ronda, mindenbe zavar, meg elég sok veszélye van.
2/4 anonim válasza:
Nem tudsz majd érthetően beszélni, rendesen enni, de csináld, ha ilyen ostoba vagy.
3/4 anonim válasza:
En nem tudom,nekem sosem volt,de haveromek egymasnak csinaltak meg'poenbol'. Biztos szerencsesek voltak,mert nem is fertozodott el,nem is kinlodtak vele. Haveromnak eszre se vettem,hogy van.Kb egy felevet volt bent neki,kivette volt,aztan mar unta visszatenni. Nem azt mondom,hogy kovesd a peldajukat. Ezek ritka nagy allatok:D szemoldok pc-t is maguknak szurtak stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-)
2014. okt. 4. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!