Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A habfürdő és a tusfürdő ugyanaz?

A habfürdő és a tusfürdő ugyanaz?

Figyelt kérdés

Vettem egy óriási flakon (650ml) lila Palmolive Aromatherapy-t, abban a hitben, hogy habfürdő, mert annak volt kiírva, és azon a polcon is volt.

Az összetevői viszont ugyanazok, mint a tusfürdőnek, az állaga szintén, sőt a címkére is "tusfürdő" van írva.

Akkor most ez tusfürdő?

Valamint, lehet habfürdővel tusolni?

2014. okt. 3. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem teljesen ugyanazok csak a habfürdő jobban habzik ezért hívják így legalábbis valahol ezt olvastam ez nem biztos.

És igen lehet vele tusolni én már csináltam semmi bajod nem lesz.

2014. okt. 3. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha az van a címkéjén, hogy tusfürdő, akkor biztos tusfürdő :D

A hab- és a tusfürdő között össz-vissz annyi különbség van, hogy a habfürdőben kicsit több a habzó anyag, ezáltal kicsit jobban szárít, de ezen kívük a többi összetevő tök ugyanaz.

2014. okt. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!