Ti nem irigykedtek azokra, akiknek szinte minden hajszín illik?
Nekem természetes méz szőke a hajam, ez az egyetlen, ami illik. Pá árnyalattal világosabb még rendben, de semmi más.
Az egyik ismerősöm természetes világosbarna. Volt már sötétbarna, mahagón, fekete, meg ki tudja még, milyen.
Annyira jó egyeseknek, akiknek minden hajszín illik...
Én nem irigykedek, mert nem festem és nincs is szándékomban..
Szőkésbarna a természetes hajszínem, és volt egy időszak, mikor festettem csokoládébarnára, meg egy két alkalommal dióbarnára. Na az nagyon jól állt, különleges volt, de a szőke, fekete és egyéb barna árnyalatok borzalmasak lennének.
Végül abbahagytam a festést is, mert már macerás volt. Szóval nem, nem irigykedek.
Hozzám eddig minden szín illett, amire festettem, volt már vörös, szőke, barna (ezeknek tucatnyi árnyalata), fekete, lila, rózsaszín, de nem érzem úgy, hogy ez előny lenne.
Annak viszont jobban örülnék, ha az eredeti hajszínem nem egérbarna lenne.
De igen, bár talán a természetesen szép, csillogó hajúakra jobban:-) Eredeti hajszínem középszőke, fénytelen, nem illik hozzám.
Jól áll a szőkésvörös, az aranyszőke, de sajnos pl barna sosem lehetek, mert rettenetesen áll a nagyon fehér bőrömhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!