Szerintetek gáz ha egy 14 éves lánynak fogszabályzója van?
Figyelt kérdés
Most lettem nem rég 14 éves és fogszabályzóm lesz. Nagyon izgulok és kicsit félek is tőle!
Szóval legfőképpen fiúkat kérdezem hogy szerintetek gáz?
2010. jan. 21. 15:10
11/12 anonim válasza:
Nekem is lesz valószínűleg, csak egyelőre még van 1 tejfogam és úgy nem rakják föl. :D Egyáltalán nem gáz. :)
14L
12/12 anonim válasza:
én lány vagyok remélem jó leszek:D nekem tavaly novemberben rakták föl én is 14 éves vagyok és szeretem:)először én is azt hittem hogy mennyire gáz lesz és soha nem fogok megszólalni. de amióta felrakták sokkal több funak tetszem és sokkal többet mosolygok:D igaz eléggé meg kell vele szendvedni mert fájdalommal is jár sajnos:S de megéri:) szóval nem félj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!