Fiúk, nektek a törékeny vagy az izmos lányok jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
Mostanában eltűnt rólam néhány kg ami nem is lenne baj csak hogy úszom ezért lány létemre izmosak a karjaim,a vállam és a hátam.A felső testem kezd aránytalanul nagynak tűnni a lábaimhoz,csípőmhöz és már kaptam 1-2 szúrós megjegyzést ...:(2014. szept. 26. 22:20
2/8 anonim válasza:
Inkább izmos. Nem szeretem az olyan lányokat akiken nincs semmi izom, azokon csak az látszik hogy sose sportoltak, semmit nem csinálnak, lusták...
3/8 anonim válasza:
A fiúk sokkal kegyetlenebbek.
4/8 anonim válasza:
A francot vagy te izmos.
Az izmos a Toldi Zsuzsi.
Az emberek meg basztatnak mindenkit aki egy picit is jobb náluk.
5/8 anonim válasza:
Társnak jobb egy erősebb jellem, erősebb testben, ami egy átlaglánynak elérhető szint, az bőven nagyon jó. Az túlzás nem lehet.
A törékeny nő az életemben majd a lányom lesz, ha lesz.
Amúgy a lányok hajlamosak a minimális izmot is túlzásnak látni, a sok hülye ember meg partner ebben sajna. Tojd le a csőcseléket.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok agresszív személyiség sőt..néha nagyon is úgy érzem,hogy néhány szóval össze tudnának törni...de az se mindegy hova kapja az ember öklöst.Valahol erős a ,,pajzsom" de néhány helyen szinte nincs is...
2014. szept. 27. 12:45
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :'
)
2014. szept. 27. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!