Min kéne változtatnom, mit tanácsolnátok? 21F
Így jó vagy :D Arcra legalábbis, a stílus se rossz szerintem.
Ebből a képből ennyi látszik, szóval hozzátenném, ha nem gyúrsz, gyúrjál, mert az izmok szépek, csak úgy vonzzák a tekintetet :) Egy kevésbé vonzó arc mellé is nagy pluszt tud adni, te meg azért helyes is vagy, értelmesnek is tűnsz, meg tudsz helyesen írni, szóval ha változtatni akarsz, ennyit tudok tanácsolni. :)
18/L
4es! Köszönöm az őszinte választ, de akkor te se lógj itt, arra várva, hogy hol trollkodhatsz, mert elég szegényes életed lehet :D Csak meglátást kértem, nem pontozást, nem azt hogy nem vagy csúnya, hanem kritikát, de köszönöm mindenkinek, főleg az első és harmadik válaszolónak, aranyosak vagytok :)
Piercinget szeretem fülemben, nem is vagyok annyira extrém, hogy mindenhol piercingek vannak rajtam, tetkóból is egy van, csukló részemen. Ha lehet így nevezni, így jobban érzem magam a bőrömben, pufisággal egyetértek, nem akarok mentsvárokat kiépíteni mitől alakult ki, csak annyi az igazság, hogy roppant nehéz leadni, és tényleg. :)
Hármas: Aranyos vagy, neked is köszönöm, mert leírtad a saját gondolatmeneted :3 Izmokban egyetértek, szeretnék is télen picit edzeni, de nem akarok az a csupa izom lenni, mert nem akarom hogy mások csak azt lássák, és nem a valódi lényemet :) Sajnos kis tapasztalat is mondatja velem, hogy azok a lányok, akik csak az izmoktól elalélnek, nálam az ilyen tipikus tömeglány, akiknél előbb-utóbb a megcsalás érvénybe lép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!