Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Min kéne változtatnom, mit...

Min kéne változtatnom, mit tanácsolnátok? 21F

Figyelt kérdés
Nem tartom magam helyesnek, és nem is arra irányul a kérdés, hogy egy tizes skálán hányat kapnék, inkább csak igyekeznék sz*rból várat építeni :D Szóval kritika, vélemény, mindenfélét szívesen fogadnék. (Picit gyatra képminőségért bocsi) [link]

2014. szept. 22. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
kezdj el fogyni, mert helyes lenne az arcod nagyon, ha nem lenne ilyen pufi, és szedd ki a piercingeket...
2014. szept. 22. 00:32
 2/7 anonim ***** válasza:
teljesen rendben vagy
2014. szept. 22. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Így jó vagy :D Arcra legalábbis, a stílus se rossz szerintem.

Ebből a képből ennyi látszik, szóval hozzátenném, ha nem gyúrsz, gyúrjál, mert az izmok szépek, csak úgy vonzzák a tekintetet :) Egy kevésbé vonzó arc mellé is nagy pluszt tud adni, te meg azért helyes is vagy, értelmesnek is tűnsz, meg tudsz helyesen írni, szóval ha változtatni akarsz, ennyit tudok tanácsolni. :)

18/L

2014. szept. 22. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ne kérdezz ilyet, ne lógj itt és szünj meg! köcce
2014. szept. 22. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi gond.
2014. szept. 22. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Én így első ránézésre nem látok semmi problémát :)
2014. szept. 22. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:

4es! Köszönöm az őszinte választ, de akkor te se lógj itt, arra várva, hogy hol trollkodhatsz, mert elég szegényes életed lehet :D Csak meglátást kértem, nem pontozást, nem azt hogy nem vagy csúnya, hanem kritikát, de köszönöm mindenkinek, főleg az első és harmadik válaszolónak, aranyosak vagytok :)

Piercinget szeretem fülemben, nem is vagyok annyira extrém, hogy mindenhol piercingek vannak rajtam, tetkóból is egy van, csukló részemen. Ha lehet így nevezni, így jobban érzem magam a bőrömben, pufisággal egyetértek, nem akarok mentsvárokat kiépíteni mitől alakult ki, csak annyi az igazság, hogy roppant nehéz leadni, és tényleg. :)

Hármas: Aranyos vagy, neked is köszönöm, mert leírtad a saját gondolatmeneted :3 Izmokban egyetértek, szeretnék is télen picit edzeni, de nem akarok az a csupa izom lenni, mert nem akarom hogy mások csak azt lássák, és nem a valódi lényemet :) Sajnos kis tapasztalat is mondatja velem, hogy azok a lányok, akik csak az izmoktól elalélnek, nálam az ilyen tipikus tömeglány, akiknél előbb-utóbb a megcsalás érvénybe lép. :)

2014. szept. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!