Jó és olcsó műkörmös?
Sziasztok! Tudnátok olyan műkörmöst ajánlani aki házhoz jön (Pest megye-Taksony és környéke) és nem túl drága?
Az itteni körmösöm 5000ért csinálja csak nem tud szép mosolyvonalat a mandulája pedig olyan mint egy labda. A hegyesített mandulát(ha így hívják) meg nem is tudja. Ahányszor mutatok képet soha nem úgy néz ki ahogy én szerettem volna csak hasonló. Pedig egyszerűeket mutatok (ha kell linkelek képet,hogy milyet mutattam és milyen lett). Rengeteg oklevele van és saját szalonja de mégsem jó. Az egyetlen előnye,hogy akár 2 hónapig is fenn marad és nekem 3 hós baba mellett pont jó.
Szóval tudnátok tartós, szépen dolgozó, (lehetőleg)házhoz jövős körmöst(a kisbabámat nem tudom kire hagyni és nincs alacsony padlós busz amivel átmegyek máshova ) nem túl drágán? (max 7 ezer)
Előre is köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!