Melyik hajszín áll jobban? ( Kép )
Valamiért amikor szőke voltam, sokkal többen felfigyeltek rám, de a fekete nekem sokkal jobban tetszik. Ti mit gondoltok így első látásra ? Melyik a dögösebb ?:D
Én azt is kétlem, hogy a kérdező van a képeken, mert a válaszokat egy unatkozó tinisrác írja a stílusából ítélve.
Na meg 90-es mellbőség? Ilyet is pasik szoktak írni, mivel a 90 a hátméretet jelöli... 90-el elég kövér lehetsz. A képen nem úgy tűnik pedig.
Mindegy, a lánynak a képen a fekete haj áll jobban. A sárgás szétszőkített szalmaszerű haj a fekete szemöldökkel párosítva a legjobb csajokon sem néz ki jól.
Nem vagyok Ribizli :))
Semmit nem tudsz az életemről,hogy ítélkezz felette.
Nem kértem,hogy növeljék az önbizalmam, nekem elég lett volna annyira ha írják h szőke vagy fekete.
Törődj a feleségeddel és a gyerekeddel az helyett,hogy másokat sértegetsz :)
A képen én vagyok, aki nem hiszi írjon privátot és megjelölön facebookon. Unatkozó tini srác ?! Nem hiszem...minden levelemet teljesen higgadtan kulturáltan fogalmaztam meg, még akkor is ha negatív kritikákat kaptam.
90es mellem van, ebben nincsen semmi,hogy meg írom , nem fényképeztem le. Nem vagyok kövér, de nagy mellű vagyok...ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!