Hogyan egyenesíthetném az orrom?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az orrcsont egy elég könnyen formálható csont. Az én orrom elölről full jól néz ki, viszont, ha meglátnátok profilból... Az orrsövényem nem is kicsit fel vagy kicsit lefele áll, ááá, nem. Dombos. Fentről lefele, egyszer van egy domború rész, egyszer meg egy horpadás. Annyira nem feltűnő, viszont engem zavar. Hogyan csinálhatnám egy kicsit formásabbra plasztikáztatás nélkül?2014. szept. 16. 20:45
1/2 anonim válasza:
Sminkkel korrigálhatsz rajta egy kicsit: a kidomborodó részeket fesd sötétebbre, így optikailag egyenesebbnek tűnik. :)
2/2 anonim válasza:
Sminkkel a profilján nem tud javítani, azt írta, elölről jól néz ki az orra..
Kérdező, te láttál már orrplasztikát, akár videón? Ha láttál volna, nem írnál ilyen butaságokat, h az orrcsont könnyen formálható, maximum a porcos rész, de az is csak formálható, eltüntetni nem tudsz belőle (leglábbis "házi" módszerekkel nem) és akár évekbe is telhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!