Nincsenek valami módszerek amikkel gyorsabban nő a mell? 14/L
Figyelt kérdés
a plasztikai műtéten kívül.2014. szept. 16. 13:34
1/8 anonim válasza:
Nincsenek. A mell növekedése genetika.
2/8 anonim válasza:
De, kutyaurulekkel kell masszirozni minden nap, lehetoleg furdes utan hogy tartos legyen a hatas.
Azert 14 evesen ennyire nem tisztaban lenni az emberi test mukodesevel, szep teljesitmeny. Az altalanos iskolai biologia-oktatas csodje.
3/8 anonim válasza:
Nincs, mert ez abszolút genetika.
4/8 anonim válasza:
14 éves vagy! Majd megnő a melled, hidd el, ilyen idős korban kár ezen görcsölni. Tudom, tudom, hogy most azt gondolod, hogy már az összes osztálytársadnak nagy, de hidd el, hogy nem, csak szivacsos melltartót hordanak!
5/8 anonim válasza:
Figyelj, nekem is kis melleim vannak. 14 évesen ez nagyon, nagyon zavart, és sokmindent kipróbáltam, hogy nőjenek. Még az agykontrollos mellnövesztést is :D (mellesleg, ha felkeltette ezzel az érdeklődésed, ne örülj, mert SEMMIT nem segít, az interneten keringő sikersztorik is csak kamuk). Most, 16 évesen, egy kicsit már megnőttek, 65/A-B a méretem (egyszer jó az A, egyszer kicsi, szóval ezért nem tudom konkrétan leírni :D), és örülök neki, hogy nem nőtt nagyobbra, sőt, azt mondom, már ne is nőjön tovább. Nekem tetszik így is, nem volt még emiatt hátrányom a fiúknál, sőt, rengeteg fiútól hallottam már azt, hogy jobban tetszenek neki a kis mellű nők (talán még több is van olyan, akinek a kicsik tetszenek). Ha kis melled van, törékenyebbnek tűnsz, ami sokmidnenkinek tetszik. Plusz, a nagy mell hamarabb kezd ereszkedni (láttam már 18 éves lányt is nagy, de lógó mellekkel), és a hátnak is árt, ha nagy. Szóval remélem elég okot mondtam arra, hogy kiverd a fejedből azt a hülyeséget, hogy nagyobb melleket akarsz, pláne 14 évesen :)
6/8 anonim válasza:
És hozzátenném, hogy nem szerettem volna megbántani egy nagy mellű nőt sem, természetesen annak is vannak előnyei, de a kérdezőnek most ezt a részét írtam le :)
7/8 anonim válasza:
olvasni tudsz? mert egy csomó ilyen kérdés volt már...
8/8 anonim válasza:
Jó lenne pasik, ha nem a cs.ö.csünkkel lennétek elfoglalva! -.-"
Mit kerestek ti itt a női "rovatban", s mit érdekel a mellünk, ha mindig csak ennyit tudtok írni, hogy "majd megnő", hogy "képet" meg hogy "szakképzett sámán vagyok, kézrátétellel megnövesztem a melled" -.-"
Undorító férgek vagytok! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!