Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha rendelni szeretnek internet...

Ha rendelni szeretnek interneten az Avontol muszaj tanacsadonot valasztanom?

Figyelt kérdés

Marmint nem szeretnek tanacsadonot, csak hogy kihozzak nekem amit rendelek nem ugy hogy valakin keresztul jut elhozzam. Remelem ertitek mire gondolok.

Most rendelnek eloszor.

Van szallitasi koltseg?

2014. szept. 13. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs szállítási költség, pontosan azért, mert nincs közvetlen kiszállítás, Tanácsadótól kapod meg a csomagot. Érdemes Tanácsadót választanod irányítószám alapján.
2014. szept. 14. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak avonos webáruházak, de azok is tanácsadónők által vannak üzemeltetve, de itt kipostázzák neked, nem kell személyesen találkozni.

Vagy én azt szoktam, hogy keresek vaterán egy olyan eladót, akinek sok avonos terméke van, ő valószínűleg tanácsadónő és feltesz+rendel nekem olcsón olyan dolgokat, amiket kérek, majd átutalom és postázza a címemre.

2014. szept. 14. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!