Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mire jók a hosszú, végükön...

Mire jók a hosszú, végükön éles műkörmök, akarom mondani karmok?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnél láttam ilyen hosszú műkörmöt. Hogyan törli ki vele a seggét illetve reggel hogyan törli meg a szemét, anélkül, hogy ezzel megvakítaná saját magát? Komolyan érdekelne!
2014. szept. 12. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok és nem értem, hogy lehet azzal tampont használni?

Önvédelmi fegyvernek biztos jó mondjuk :D

2014. szept. 12. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is csak arra jó :D

Én nem tudnám elviselni, hogy ekkora karmaim legyenek. Mindenbe csak beleütköznének, letörnének stb.

2014. szept. 12. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem csak nem praktikus, hanem kifejezetten ronda is. Nekem műkörömből is a szép, klasszikusok tetszenek, nem a nagy otrombák. Nekem szerencsére van saját körmöm, de ha valamiért csináltatnom kéne, akkor biztosan olyat kérnék, amikor nem mondják meg hat méteres távolságból, hogy mű.
2014. szept. 12. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek ez tetszik, bár én sem értem miért.

Férjem egy ügyfele az orrával (!) veszi fel a telefont, mert az ilyen körmeivel nem tudja.

Munkahelyen sem hiszem, hogy praktikus lenne, házimunka végzés közben meg pláne. Egyéb tevékenységeket ne is említsünk

2014. szept. 12. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fura, hogy az érdekel, ki hogyan végzi a vécén végzendő dolgát. Ez elég gyenge próbálkozás az utálkozásra.

Mire jók? Sokaknak tetszenek. Mire jó bármi, ami dekorációs célt szolgál? Pl egy kép a falon, a függöny vagy a porfogók a polcon?

Szedd össze magad.

2014. szept. 13. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:

amíg nem próbáltad ne nyilatkozz róla, ugyanis teljesen jól lehet végezni vele bármiféle hétköznapi dolgot, csak egy kis idő kell amíg megszokod.

egy két dolog van amit kicsit bonyolult, de a házimunka nem ezek közé tartozik.

nyilván a max 3-4 cm-es körmökre gondolok nem a 10 cm-esekre amiket versenyre csinálnak

apropó: a s . ggedet te a körmöddel törlöd? nálunk van wc papír.

egyébként a mobilt stb az ujjbegyeddel nyomod és nem a körmöddel, ezt kb 2 nap megszokni, már aki eddig nem így csinálta, mert amúgyse jó ha szétkarcolod a képernyőt.

az már más kérdés h esetleg letörhet, de ez rövidebb műkörömre is igaz.

és hogy mire jó: esztétikus, valakinek ez tetszik, nincs vele gond (nem kell naponta lakkozni), van pasi aki kifejezetten szereti, és még sorolhatnám. de gyakran van h csak a körmös beszéli rá az embert.

2014. szept. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!