Mire jók a hosszú, végükön éles műkörmök, akarom mondani karmok?
Én lány vagyok és nem értem, hogy lehet azzal tampont használni?
Önvédelmi fegyvernek biztos jó mondjuk :D
Szerintem is csak arra jó :D
Én nem tudnám elviselni, hogy ekkora karmaim legyenek. Mindenbe csak beleütköznének, letörnének stb.
Van akinek ez tetszik, bár én sem értem miért.
Férjem egy ügyfele az orrával (!) veszi fel a telefont, mert az ilyen körmeivel nem tudja.
Munkahelyen sem hiszem, hogy praktikus lenne, házimunka végzés közben meg pláne. Egyéb tevékenységeket ne is említsünk
Szerintem nagyon fura, hogy az érdekel, ki hogyan végzi a vécén végzendő dolgát. Ez elég gyenge próbálkozás az utálkozásra.
Mire jók? Sokaknak tetszenek. Mire jó bármi, ami dekorációs célt szolgál? Pl egy kép a falon, a függöny vagy a porfogók a polcon?
Szedd össze magad.
amíg nem próbáltad ne nyilatkozz róla, ugyanis teljesen jól lehet végezni vele bármiféle hétköznapi dolgot, csak egy kis idő kell amíg megszokod.
egy két dolog van amit kicsit bonyolult, de a házimunka nem ezek közé tartozik.
nyilván a max 3-4 cm-es körmökre gondolok nem a 10 cm-esekre amiket versenyre csinálnak
apropó: a s . ggedet te a körmöddel törlöd? nálunk van wc papír.
egyébként a mobilt stb az ujjbegyeddel nyomod és nem a körmöddel, ezt kb 2 nap megszokni, már aki eddig nem így csinálta, mert amúgyse jó ha szétkarcolod a képernyőt.
az már más kérdés h esetleg letörhet, de ez rövidebb műkörömre is igaz.
és hogy mire jó: esztétikus, valakinek ez tetszik, nincs vele gond (nem kell naponta lakkozni), van pasi aki kifejezetten szereti, és még sorolhatnám. de gyakran van h csak a körmös beszéli rá az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!