Csak én tartom viccesnek a mai tinilányok körében népszerű könyökre akasztott kartáska cipelést, amitől jobbra-balra szédelegve mennek az utcán, mint a zombik? 24/L
Hát nem tudom...én speciel jobban szeretem a "könyökömre akasztva" vinni a táskát, mert ha nehéz és ott viszem nem fájdul meg a hátam...És valahogy mégsem nézek ki úgy mint egy zombi...Az más tészta hogy illegnek-billegnek a pcsájukat rázva a pasiknak. Szerintem a kettő nem kapcsolható össze.
N24
Szerintem nem vicces, hanem idegesítő.
Ez a raptor-tartás olyan erőltetett. Főleg, ha jól meg van pakolva a táska, és kidagadnak az erek az alkaron, mert nem jut elég vérhez.
Na, meg amikor még a kézfejüket is kifordítják, az a "legjobb".
Jönnek szembe, de arra nem képesek, hogy összébb húzzák magukat, ha tömeg van valahol, mert a raptor-táskát természetesen ki kell tartani oldalra, a másik kezükkel meg lengetnek össze-vissza, nem törődve azzal, kibe kapnak bele, jönnek-e vele szembe, ki akarja-e valaki kerülni őket, áhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!