Cm-ben mekkora átlagosan egy homlok?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja hogy nagy a homlokom valaki pedig azt,hogy ez hülyeség.Én nem tudom eldönteni mert egyszer normálisnak látom egyszer nagynak és ezzel az őrületbe kergetem magamat is és a nővéreimet is.2014. szept. 10. 15:15
1/4 anonim válasza:
Ha nagy, akkor satuba teszed a fejed? Ha nagynak érzed a homlokod, legyen frufrud.
2/4 A kérdező kommentje:
Furcsa de erre én is gondoltam szóval beszólások helyett inkább válaszolja a kérdésre,ha tudod a választ.
2014. szept. 12. 16:04
3/4 anonim válasza:
Tanultam antropológiát, bár nem ebbe az irányba szakosodtam. Nem tudok róla, hogy a homlokméretet rögzítenék bárhol is és átlagolnák. Nem is lehet, hiszen nem egy csonttani bélyegről beszélünk, hanem csak arról, hogy az arcodtól milyen magasságban aktivizálódnak a hajhagymáid, így ez idővel akár változhat is (mi pasik ezt tapasztaljuk is :D).
Azt eltudom képzelni, hogy ilyen cosmo, meg joy meg egyebek bele mernek menni ARÁNYOKBA tök tudománytalan alapon, de pontos méreteket még ezek se közölnének le.
4/4 A kérdező kommentje:
értem,köszi :)
2014. szept. 18. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!