11/25 anonim válasza:
Az első képen sírok... XDD mint aki most evett meg egy citromot :D a második.képen meg mint egy... Bocs nem akarok csunyát irni de ez azért már gáz hogy ennyi idősen így nézel ki....
12/25 A kérdező kommentje:
1. Azért vok kisminkelve mertcfellépem volt és kicsit már elkenòdött a smink
2. Fogjátok már fel h az nem az én szobám hanem a barátnőmè!!!!!!
2014. szept. 7. 22:54
13/25 anonim válasza:
Igen, képzeld, értettem elsőre is, hogy nem a Te szobád, de ennek ellenére még mindig tetszik a hercegnős cucc :D
14/25 anonim válasza:
A sminkes kép szörnyű, nagyon ízléstelen az a smink és nem is való egy 13 éves gyerekhez. Egyébként egy átlagos kislány vagy, sokat fogsz még változni. Ne foglalkozz még szerintem ilyesmivel.
15/25 anonim válasza:
Az elsőn aranyos vagy, a másodikon egy ízléstelen bányarém aki túl korán akar felnőni. Bocs, ha bunkónak találsz, de talán így megérted, hogy ez nem neked való.
16/25 anonim válasza:
Viccesen nézel ki sminkel :D Aranyos kislány vagy. De nagyon átlagos
17/25 anonim válasza:
Csak hogy valaki válaszoljon is a kérdésedre.:) NEM!
18/25 anonim válasza:
S kulonben te sose gondolsz olyan dolgokra hogy minden jott ment sitera nem kellene kepeket tolts fel magadrol? Vagy hogy ha ilyen korban sminkeled magad, majd a kesobbiekben milyen egeszsegtelen, rancos borod lesz? Hidd el majd a pasi nem a sminkedbe fog beleszeretni, legalabbis nem abba kellene bele szeressen, hanem abba aki vagy valojaban...
19/25 anonim válasza:
Jézusom... És anyád kiengedett ilyen göncben, ilyen sminknek csúfolt kencével az utcára? Elsüllyednék szégyenemben, ha a lányom így nézne ki... Azért a jóízlésnek is van határa, a hülyeségnek viszont nincs, de ez a két kép túllépte mindkettőt.
20/25 anonim válasza:
alapvetően egy aranyos arcú kislány vagy, viszont ne haragudj meg, de borzasztó nevetségesen nézel ki azzal a sminkkel és azzal a toppal. Én elhiszem, hogy divatozni akarsz, de a korodnak megfelelően is lehet divatosan (és ÍZLÉSESEN!!) kinézni. A szemöldököddel menj el kozmetikushoz, mert az elég bénácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!