Fényképező vs új ruhák. Mit választanál?
Lehetőségem van/lesz pénzt gyűjteni.Nem tudom a kettő közül melyiket válasszam?Jó lenne új,csini ruhákat venni, mindig is szerettem volna kicsit másképp másképp öltözködni mint eddig,főleg,hogy már nagyobb is vagyok.
Viszont fényképezni is nagyon szeretek, arra is gondoltam,hogy egy jobb gépet vegyek(most nincs)
Apukámnak(aki azóta elhunyt)fiatalkorában volt egy akkoriban nagyon jó gépe, ő is imádott fotózni,mindent megörökíteni és ennek az 'emlékére'folytatnám én is.
Persze ahhoz több idő,kb fél év kéne míg arra meglenne az elegendő pénzem.
Ti mit gondoltok? 17L
Fényképezőt.
Inkább gyűjtögess egy nagyobb dologra, mint elköltsd kicsikre, amiket félév után lehet, hogy megunsz.
Ráadásul a ruháról egy mondatot írtál, a fényképezésről többet, így inkább úgy jött le a kérdés, hogy arról "kell" téged biztosítani, hogy a fényképezőgép mások szerint is a jobb választás.
Én valószínűleg a ruhákat választanám, mert nem szeretek fotózni, nem is vagyok jó benne, így nem is igénylek egy drága gépet.
Ellenben neked szerintem jobb választás a fényképező, mert érdekel a téma. Ruhàkat mindig tudsz majd venni, max többször kisebb "adagokban", és elég gyakran vannak jó akciók is.
Egyet értek a 9-essel! Turkálóból fillérekért kaphatsz jó cuccokat (ha van jó a környéken). Egyébként fényképezőgépből is megérné használtat venni. Ha kiderül, hogy a fényképezés csak fellángolás volt, akkor kevesebbet buktál rajta, ha pedig komolyan veszed a dolog akkor rövidesen úgyis még jobbra cserélnéd.
És ha a géppel kapcsolatban kérdésed van szivesen segítek (és még itt sokan mások is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!