Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki vagy mi lehet a...

Hogy nézek ki vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A ZF családi napos isten tudja milyen rendezvényén voltam és egy csajt se érdekeltem sehogyse...

Szóval most a kinézetemmel lehetett valami baj??

[link]

2014. szept. 6. 21:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hát na, számítottam az ilyen válaszokra
2014. szept. 7. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nekem 21 évesen is hasonló testalkatom van, de én szerintem jól nézek ki, és mások szerint is !

Most már a 15 éves gyerekeknek is gyúrni kell?

Szóval itt mindenki azt mondja, azért nem mentek oda hozzá, vagy nem figyeltek fel rá, mert nincs rajta +15kg testtömeg vagy izom?

Akkor lényegében a külsejével már nem ér el semmit, hanem nagy dumásnak kell lennie? Elég érdekes...

Amúgy az öltözéket cseréld le. Hosszú újjú fekete vagy színes ing feltűrve, plusz egy sima hagyományos szabású farmer, normális cipővel. kb meg is van oldva ezzel.

De ha szeretnél gyúrj, azért arra kíváncsi lennék, hogy akkor felfigyelnének-e rá, mert izmos.

2014. szept. 7. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!