Szerintetek ezek közül a fiúk közül melyik néz ki a legjobban?
Figyelt kérdés
Ők egyébként ahol lakom elég nagy "sztárnak" számítanak, és csak gondoltam megkérdezem szerintetek melyik a legjobb, légy szíves az ilyen "mindegyik szörnyű meg hasonlókkal hagyjatok" köszi.2014. szept. 5. 20:14
11/18 anonim válasza:
ha tényleg ők a legjobbak arrafelé, sajnállak, nem túl jó a választék
őszintén szólva mindegyik szörnyű, de ha nagyon muszáj választani, akkor legyen a 2.
12/18 anonim válasza:
Fúú, komolyan sajnállak. Ahol ők a legjobbak milyen lehet a többi fiú? :/ Az 5. haja kiveri nálam a biztosítékot. Ki a fene találta ki ezt a wc kefe frizurát?! Emberek ez nagyon nem menő.. És legtöbbször az ilyenek fikázzák a normális embereket. Szégyen!
13/18 anonim válasza:
mindegyikuk iszonyu ellenszenves, egyikukkel sem szivesen talalkoznek:D
14/18 anonim válasza:
Jesszus, pedig tényleg mindegyik szörnyű..és tényleg annyira ellenszenvesek, hogy szerintem az utcán még a túloldalra is átmennék, ha szembe jönne valamelyikük.
15/18 anonim válasza:
a második az egész helyes sztem :)
(17/ bf)
16/18 anonim válasza:
nem a leghelyesebbek ha engem kérdezel de talán az 5. elmegy
17/18 anonim válasza:
Mind rettenetes :DDD Ha csak ilyen pasik lennének a földön, leszbi lennék :DDD
Ő a jó pasi ;)
Aki tudja, az úgyis tudja, aki meg nem tudja, az tuti egy ezek közül a csajok közül :D
18/18 anonim válasza:
Miben nagy "sztárok"? Megtalálták a hajzselét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!