Ha azt mondják rám, hogy hippisen nézek ki, akkor ezt pozitívumként vagy negatívumként kéne felfognom? Vagy csak egy szimpla megállapítás?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 19:42
1/8 anonim válasza:
Én pozitívumként fognám fel :D Szerintem bók :D
2/8 anonim válasza:
Ha tetszik neked a hippi kultúra és divat, akkor pozitívum. Ha egyáltalán nem jön be, vagy tudod, hogy aki mondta, az hány az egésztől, azt lehet negatívumként felfogni.
Sőt akár szimpla megállapításként is.
Mindenesetre amikor rám mondták ezt, én örültem neki.
3/8 anonim válasza:
bő, fura cuccok, amik olykor szakadtak/koszosak. Szerintem nem pozitív.
4/8 anonim válasza:
A Hippik színes, virágos ruhákat hordtak (hordanak) és általában a békének és a boldogságnak élnek. Harang szárú nadrág.Bő, virágos felső.
Ha azt mondják rád, hogy Hippi, vagy akkor szerintem ez bók!!! :) (NEM minden Hippi drogozott és lázadt!)
5/8 anonim válasza:
Ha az vagy, vagy olyan ruhákat hordasz és ez nem zavar akkor pozitív. Nekem is mondták már és nem zavart.
6/8 szusy2 válasza:
ha szereted a színes göncöket akkor szerintem pozitívan kell felfogni ha meg nem kellemes személy akkor szard le <3
7/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem nagyon szoktam odafigyelni hogy milyen ruhákat válogatok össze reggel, szóval lehet hogy sokszor elég színes a kinézetem :D de mondták már azt is, hogy a ruhától független, tök hippis kisugárzásom van.
2014. okt. 23. 09:11
8/8 szusy2 válasza:
Szerintem egèsz biztos hogy pozitív hiszen a hippik olyan kedvesek ès mosolygósak :) olvastad már az szent johanna gimit? Mert nekem pl a virág ès persze a ricsi aa kedvenc szereplőm <3 #szjg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!