Otthoni szőrtelenítést ki hogy csinálja?
Egyszerűen nem tudom mit használjak. Most borotválom, de ez nem a legjobb, hamar visszanő és erősödik. Régebben gyantáztattam, de most a kisfiammal vagyok itthon, nem jutok el kozmetikushoz. Az epilátortól megvastagodott a bőröm, és a bőr alá nőttek a szőrszálaim, az sem jó.
Ötlet? Az otthoni gyantát nem hiszem, hogy le merném magamnak húzni. Aki ezt használja annak egyébként működik?
Gyantázok, kivéve a hónaljamat, mert ott nagyon érzékeny a bőröm, csak a borotvát tűri meg, de néha még attól is kipattog.
Működik, kevesebb és vékonyabb szálak nőnek vissza. A lábamon végig meleggyantát használok, "oda" pedig hidegcsíkokat vettem (Balea, 20 csík, kb 900 Ft), mert nem férek oda a patronnal, ezzel viszont könnyedén lekapom.
Csak az első rántásra kell nagyon rákészülnöd és rászánnod magad, utána már menni fog, és nem fogsz félni tőle.
Hát lehet, hogy rászánom magam :-)
Drogériában lehet venni meleg gyantát is? Van esetleg valami márka ami neked bejött?
Lehet venni DM-ben meg Rossmannban is. Meg fodrászkellékesben is, ott mondjuk állítólag olcsóbb, csak az nálunk nincs a közelben. Vagy csak én nem tudok róla :D
Én Rossmannban veszem a 100 ml-es patron és hozzá 20 lehúzócsík így szettben 850 Ft. Ebben az a vicc, hogy ha csak a patron veszed külön, akkor az 900 :D
Ez a nagy patron nekem két teljes lábgyantára elég.
Sima meleggyanta, mindenféle márka nélküli, az van ráírva, hogy "Gyanta szett - Classic". Weet-t meg X-epilt nem veszek, annak csak a nevét kell megfizetni, de feltehetőleg ugyanaz a gyanta van benne, mint az olcsóban.
A DM-es Balea hidegcsík 5-6 teljes intim részre elég kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!