Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen koszos a körmöm? Más is van így vele?

Figyelt kérdés
Nem vagyok igénytelen, mocskos és kezet is mosok normálisan. Minden nap szoktam reszelni belőle és rendszeresen vágom is, tehát nem túl hosszú. Nem értem, hogy mitől lesz ilyen, konkrétan kosz van benne, de nem vakarózom meg a földet sem túrom. Már gondoltam rá, hogy biztos vakarom a fejem vagy a bőröm és fel sem tűnik, de az a durva, hogy ha egyszer szép, tiszta 5 perc múlva már koszos...
2014. szept. 3. 16:57
 1/1 anonim válasza:
Ha esetleg festve van a hajad, talán attól. Nálam is volt ilyen, hogy nem értettem, miért van kosz a körmeim alatt... Aztán rájöttem, hogy ahogy megvakarom a fejem, a körmeimmel szedek le festéket és attól koszos.
2014. szept. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!