Crystal nails! Kidolgozott tételsor kellene! Megvan valakinek?
Figyelt kérdés
Rengeteg idomet elveszi es nem is nagyon haladok, vagy gyakorlok es tanulok vagy tetelt dolgozok ki. Mellette napi 12 oras munka ez igy nagyon sok. Ha valakinek megvan es eltudna kuldeni nagyon halas lennek. Köszönöm.2014. szept. 2. 21:25
1/6 anonim válasza:
az nekem is kellene... én is most csinálom , de suli mellett semmi időm
2/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt a cim. bry6631@gmail.com
2014. szept. 2. 21:45
3/6 anonim válasza:
Nekem küldött, adott Bp.-en a CN kidolgozott tételeket, anyagismeretet, vállalkozói ismereteket biztosan. Megnézem azért hátha megvannak mail-ben.
4/6 A kérdező kommentje:
Ekunk csak a kerdeseket adtak.
2014. szept. 3. 11:30
5/6 anonim válasza:
Sziasztok! Sikerült valakinek megszerezni a tételeket? Nekem egy hónap múlva lesz a vizsgám, de épphogy csak elkezdtem kiírogatni így munka és család mellett...
6/6 Kvinnen válasza:
Sziasztok!Nekem is kellene az okj-s 20 kidolgozott tétele!Nekem már a friss kell!A 2018-as!
Esetleg tud valaki segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!