Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki tud olyan körmöst, aki...

BellaLili_official kérdése:

Valaki tud olyan körmöst, aki olcsón es jól csinál porcelán körmöt? És az igaz, hogy a porcelán alatt jobban befülled a köröm?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az első kérdésre nem tudom a választ, de egyáltalán nem fülled be a köröm. Se porcelán, se zselé, se géllakk, se semmi alatt. Mivel a köröm elhalt szaru, ezért se levegő nem kell neki, se fény.
2014. szept. 2. 19:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek van igaza, nagyon jó körmösok Bp.-n, versenyzők és szakoktatok, szóval egyáltalán nem biztos hogy van náluk hely: Dobson Zsuzsanna (korábbi neve: Kun), Halász Virág, Magyarosi Barbara. Tudtommal ők csak porcelannal dolgoznak.
2014. szept. 3. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Kettes! Ők a legjobbak :) de nem olcsók, és tele vannak vendéggel
2014. szept. 3. 11:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Nekem Edesanyam mindig azt mondja, hogy azert talaltak fel a zselet mert kevesbe fulled be mint a porcelan. 1es, engem meggyoztel, de mivel tudom ot is meggyozni szerinted? Utana nezek a kormosoknek, de 5000,-nal tobbet bem igazan szeretnek kiadni.
2014. szept. 3. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Anyukád rosszul tudja, olvasson utána, ettől függetlenül én is jobb anyagnak tartom a zselét, bár lehet inkább azért, mert könnyebb vele dolgozni. Szerintem ezek a sztár körmösök se tudnak 7 ezer körüli osszegnel többet elkerni, csak ha valaki extra hosszt, díszítést akar. Hát hely biztosan nincs sok náluk, de, hogy jók az biztos. Egyébként műköröm.hu-n érdemes körülnézni, ott láthatod mindenkinek a munkáját is.
2014. szept. 3. 23:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Tedd anyud elé az áltsulis bioszkönyvet, abban bennevan a köröm. Vagy menjen egy rendes körmöshöz, aki nem tömi hülyeséggel a vendégei fejét.
2014. szept. 4. 10:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom:) az a baj viszont, hogy en szoktam magamnak zseleset csinalni, es egyszercsak feldagadt a kezem, de mar kb a 6. epitesnel. De meg nem fajt. Gondoltam, meg egyet csinalok, viszont az elso reteg elott bekentem a kormom ecettel, akkor is csak kicsit feldagadt viszont amikor harmadjara ecettel csinaltam nagyon viszketett fajt es este be is fulladtam. Egeny nyaron nem csinaltam semmit, higy pihenjen. Most viszont megint megprobaltam egy ujjamra a zselet es nagyon faj. A masik kezemet meg szimplan betettem az uv lampaba. Azt is bekentem ecettel. Lehet, hogy az folmarta a borom es azert dagadt be mert utana meg "megsult"?
2014. szept. 4. 17:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek megprobaljam ha lecsillapodott a fajdalom megint, csak ecet nelkul? Vagy allergias vagyok? Ezert gondoltam a porcelanta..
2014. szept. 4. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez allergia. Milyen márkát használsz?
2014. szept. 4. 18:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Vegyesen. Moonbasa,CBD, Mild east, Modern miss(ebbol csak egyszer hasznaltam).
2014. szept. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!