31/35 A kérdező kommentje:
én nem azt gondolom hogy az én mellem egyedi lenne.. hanem azt hogy azért vagyok ronda neked mert én nem raktam ki semmit mint a többi "tucat" r@banc..
2014. szept. 2. 18:36
32/35 anonim válasza:
Kit érdekel a melled? Szerintem nem egyediség az,amikor valaki tömegcsajnak néz ki.Szimplán úgy érzem,nincs nagyon stílusod,ezért nem tudnálak megjegyezni ha elmész mellettem.És direkt leírtam,hogy nem tartalak rondának,de teljesen kiforgatod az összes választ.Ezt építő kritikának kéne venned.Változtass valamin.Lehet,hogy nem mondanám aranyosan h "Köszi",amikor lerondáznak,de biztos,hogy nem lennék még bunkó is,mert akkor a másik szemébe nem csak ronda,hanem még egy bunkó pcsa is lennék.Nem gondolod? Amúgy se jöhet be mindenki mindenkinek.És ha szívességet kérsz mástól,vagyis ebben az esetben azt,hogy mondják meg mit gondolnak rólad,és veszik a fáradságot( a normálisabbak), akkor nem lehordani kéne őket a földig,ha már nem tudod azt mondani,hogy "rendben megértem,hogy nem vagyok az eseted".
35/35 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kérdezed mások véleményét, hogyha nem bírod a kritikát.
Egyébként szerintem átlagos vagy, nem csúnya, de nem is az, akin megállok gyönyörködni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!