Vettem egy Little Mixes műkörmöt, nagyon minőségi. Le szeretném szedni, hisz csütörtökön mennem kell nyolcadikba. Oldalról birizgáltam, nem fájt és gyorsan lejött. Ezzel nem lesz semmi baj a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 15:58
1/1 anonim válasza:
Nyilván nem ez a szakszerű eljárás műköröm leszedésénél, de ha nem fáj a körmöd és nem piros akkor nincs semmi baj. Én nem használnék ilyen felragasztós műkörmöket, begombásodhat a köröm, vagy a következő alkalmakkor, amikor használod simán felsértheted vele a saját körmöd, amikor leszeded róla. Amíg nem lehet műkörmöd inkább használj körömlakkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!