Szerintetek normális hogy 15 évesen már arcszőrzetem van?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól néz ki ilyen korban? Sőtétszőke/szőke hajam van. Idősebbnek tűnök vele de nekem tettszik, bár jó ez így?2014. aug. 30. 20:14
1/12 anonim válasza:
Unokatesóm 17 és nincs egyáltalán arcszőrzete épp hogy csak a lába egy picit szőrős de sehol máshol nem az,ja és ő is szőke:) nincs azzal semmi baj,ha 15 vagy és van arcszőrzeted,jó pasi lehetsz:D
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi^^ 1# szerencsére nem a család kopaszabbig felét örököltem szóval én sem szégyenlem, csak most megyek középsuliba és majdnem senkin sincs arcszőrzet, egy kicsit fura.
2014. aug. 30. 20:29
3/12 Amanda03 válasza:
1x mondta az apám h neki már 8.-os korában borotválni kellet az arcát. Szerintem helyes egy pasin a borosta nekem tetszik bár nekem a barna ès a feke arcszőrzet :-)
4/12 anonim válasza:
Nincs mit,de én a helyedben (ha fiú lennék(de nem vagyok az:D)) örülnék neki,ha már 15 évesen jó pasi vagyok:D de persze nem az arcszőrzet miatt lesz egy srác jó pasi,csak azért ez jó dolog hogy az idősebb csajok is megnéznek:D örülj neki,ez nem fura nyugi:) legalább a sulidban is meg lesz az "álom pasi":D
5/12 anonim válasza:
Volt osztálytársam, aki már 8-ban borotválkozott, szóval normális :)
6/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is vágattam már a szőrt az arcomon 8. osztályban :-)
2014. aug. 30. 20:44
7/12 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és alig nő 1 kis szakállam :D teljesen normális hogy olyan korán nő neked örülj neki te mázlista :D
8/12 anonim válasza:
Örülj neki. Nekem is volt már akkor.
9/12 A kérdező kommentje:
A lábsző ezek szerin ilyen korban még nem is ilyen elterjedt? Már azt hiszem, hogy rajtam kívül mindenki borotválja a lábát.:-\
2014. aug. 30. 21:03
10/12 A kérdező kommentje:
*Lábszőr
2014. aug. 30. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!