Lányok, nektek mekkora volt a melletek 14 évesen? 17/L
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Az enyém amúgy 80/B volt, most pedig 80/D2014. aug. 30. 14:25
11/19 anonim válasza:
akkor még nem volt rám jó semmilyen melltartó, csak a h>m gyerekrészlegén levő topszerű melltartóakármi:D:D pedig már ilyen 70aa megvolt, csak a duci testem miatt nem ért körbe sehogysem, viszont a nagyobbat még nem töltöttem ki.
most 15 évesen pedig 75A-s.
12/19 anonim válasza:
75/B, azóta sem nőtt meg, de nem is bánom.
13/19 anonim válasza:
Semmi, ez azóta se változott :D hacsak nem lett még kisebb :D :(
14/19 anonim válasza:
14 évesen 90/C volt, most 70/F
8-as!
Ez hogy történt?
A szám ugyebár a mellkaskörfogat a mell alatt: hogy lett a 90-ból 70?
15/19 anonim válasza:
8-as vagyok , a 90 C-ből úgy lett 70 F , h lefogytam és az alakom csak utána kezdett formálódni. Akkoriban nagyon dundi voltam és elkezdtem sportolni és lementek a kilók, de a mellem vhogy megmaradt. Tehát csak mell alatt fogytam vhogy (eredetileg 65 F kellene, de ilyen méretű melltartót nehéz beszerezni), de én sem értem hogyan jött össze, anyám meg egyáltalán nem érti, h neki hogyan lehet 80A -s melle nekem meg 70F.
19/19 anonim válasza:
14 éves vagyok és most 75A
Szerintem ez megfelelő a koromhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!