Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy tetszik nektek...

Lányok! Hogy tetszik nektek ez a srác?

Figyelt kérdés

A baloldali :)

https://www.youtube.com/watch?v=RaK4piDHR84

2014. aug. 28. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Már megint? :)
2014. aug. 28. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is ezt kérdezem: már megint??:D

Nem rossz egyébként, egész helyes az arca, bár ez a latinos stílus nekem kevésbé tetszik, de nem rossz.

24N

2014. aug. 28. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó ez :)
2014. aug. 30. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom eldönteni a többedik kérdésed után, hogy önértékelési zavaraid vannak, vagy csak reklámozod magatokat.
2014. aug. 30. 19:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Bejövök nektek? :)
2014. szept. 1. 02:01
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Négyes ezt én is szeretném tudni, jó kérdés. :))
2014. szept. 1. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
nemrossz,de nekem (ez csak saját vélemény) nem tetszik túlságosan a hosszú haj egy pasinak.
2014. szept. 10. 18:28
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nem rosz sőt :)... de nemtudom apámnak is hosszú a haja és hasonlítasz ..:)és igy már nem annyira
2014. szept. 10. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszel, ne hari. Nem jön be ez a stílus, amit képviselsz, a hosszú haj, a zenészkedés, és a viselkedésed sem.

Kicsit önimádónak, beképzeltnek látszol, és lám, valamennyire igazam is van, hiszen ahogy olvasom, már többször tettél fel magadról kérdést, ez is arra utal, hogy arra vágysz, hogy fényezzenek, bókoljanak neked. Mikor még el sem olvastam a többiek válaszát, amelyből kiderült, hogy rendszeresen "produkálod" itt magad, már akkor megfogalmazódott ez bennem, hogy egoistának tűnsz.

Én azt szeretem, ha inkább szerényebb egy fiú.

Más kérdés, hogy ezzel egyidejűleg nekem a kemény munka imponál, ha valaki egy cégnél alkalmazottként, vagy saját vállalkozásban dolgozik sokat, nem pedig a művészlét.

2014. szept. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!