Lányok! Hogy tetszik nektek ez a srác?
Én is ezt kérdezem: már megint??:D
Nem rossz egyébként, egész helyes az arca, bár ez a latinos stílus nekem kevésbé tetszik, de nem rossz.
24N
Nekem nem tetszel, ne hari. Nem jön be ez a stílus, amit képviselsz, a hosszú haj, a zenészkedés, és a viselkedésed sem.
Kicsit önimádónak, beképzeltnek látszol, és lám, valamennyire igazam is van, hiszen ahogy olvasom, már többször tettél fel magadról kérdést, ez is arra utal, hogy arra vágysz, hogy fényezzenek, bókoljanak neked. Mikor még el sem olvastam a többiek válaszát, amelyből kiderült, hogy rendszeresen "produkálod" itt magad, már akkor megfogalmazódott ez bennem, hogy egoistának tűnsz.
Én azt szeretem, ha inkább szerényebb egy fiú.
Más kérdés, hogy ezzel egyidejűleg nekem a kemény munka imponál, ha valaki egy cégnél alkalmazottként, vagy saját vállalkozásban dolgozik sokat, nem pedig a művészlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!