Kb. mennyibe kerülhet hogy a fodrász házhoz jön?
Figyelt kérdés
Szalagavatóm lesz pénteken. A fodrász végül is "barátnőm", elvállalta, hogy megcsinálja a hajamat. Még nincs saját üzlete, így házhoz jön. Csak nem beszéltünk meg árat.
Mosni, vágni nem kell belőle, csak csinál egy csinos kontyot. Legfeljebb mennyit kérhet érte? Jó lenne valami körülbelüli árat tudni.
2010. jan. 16. 14:28
1/3 anonim válasza:
szerintem olyan 5000 Ft körül kérhet de ha a barátnőd akkor lehet h még annyi se
2/3 anonim válasza:
hát ez nagyon nem megítélhető sztem. nekem pl nemj9tt házhoz, de nemis csinált kontyot, csak a frufru részemet tűzte fel vhogy furán, ami jól állt, és az volt több mint 6ezer. ja és 5 évvel ezelőtt:D
3/3 A kérdező kommentje:
Én is olyan 5-6 ezerre számítok.
2010. jan. 16. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!