Szerintetek nagyon sovány vagyok?
Figyelt kérdés
176 cm vagyok és 56 kg. A testtömegindexem alapján ez még pont belefér a normál kategóriába, de van, hogy megbámulnak, végigmérnek, tovább bámulnak, és én ilyenkor nagyon zavarba jövök, mindig azt gondolom hogy mennyire csúnyának tartanak. Tavasztól nyár elejéig jártam zumbázni, ezért kicsit izmosodtam, de nyáron nincs edzés:( Szerintetek nagyon sovány vagyok így a súlyom meg magasságom alapján? Képet nem tudok felrakni, mert rendes fényképezőgépem nincs, a mobilomon lévő meg eléggé torzít, azzal nem megyünk sokra. Én egyébként már nem tartom magam annyira soványnak, voltam ennél soványabb aránylag. Szerintetek? 16/L2014. aug. 21. 23:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kórósan sovány, de kéne még híznod egy kicsit. :) Nem kell zavarba jönnöd, legyél magabiztos! :)
2/5 anonim válasza:
nem azért néznek mert sovány vagy. Korunk ideálja szerint ez tökéletes társadalmilag elfogadott szám egy másik számhoz mérten.
sajnos rossz korban vagy, hű de utáltam 16 lenni,látom a kislányokon,hogy mind bizonytalanok,pedig olyan kis bájosak
64/F
3/5 anonim válasza:
Én 173 cm és 52 kg vagyok, de nem érzem magam soványnak, persze elég vékony vagyok, de inkább csinos, mint sovány, gondolom te is hasonló lehetsz.. :) (22L)
4/5 anonim válasza:
Sportolj.
Nehéz lett volna rajönni..
5/5 anonim válasza:
Ez függ sokmindentől(csont nehézsége stb...)
Ismerősöm 180cm, 76kgról fogyott le(akkor jól nézett ki) most 58 kg és nem akar 60 fölé menni. 32 éves. Ő már betegesen soványnak néz ki, kint van az egész gerincoszlopa.
Szóval ha nem vagy csontos, akkor okés vagy :) meg egy tinilányhoz inkább illik a vékonyság, mint egy harmincas nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!