Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy visszavegyék...

Mit tegyek hogy visszavegyék a cipot? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok az a nagy problemam hogy tegnap azaz kedden vettem egy cipot ami vegul nagy lett es szeretnem vissza vinni de nincs meg a blokk mert a boltba nem adtak oda en meg siettem a buszhoz es csak akkor vettem eszre hogy nincs meg a blokk amikor hazaertem es nem tudom hogy ilyenkor mit lehet tenni mert nagy lett a cipo !!! Elore is koszi a valaszokat!! HEPL ME PLEASE !! SEGITSETEK KERLEK!!

2014. aug. 20. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Blokk nélkül esélytelen.
2014. aug. 20. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Elmégy, megveszed a jó méretet és pár nap múlva azzal a blokkal visszaviszed a nagyot, és a pénzt kéred vissza.
2014. aug. 20. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs nyugta, megette a fene.

Amit a második ír, jó kis trükk, de az csak akkor lehetséges (mármint a pénz visszaadás), ha nincs lehetőség cserére/levásárlásra.

A reklamációknál van egy sorrend: árengedmény, csere, levásárlás és csak ha az első háromból nem lehetséges egyik sem, akkor adják vissza a pénzt.

2014. aug. 20. 16:43
 4/10 A kérdező kommentje:
blokk nélkul tenyleg esélytelen ?? de a gépbe benne van h mikor vasaroltam meg a kameran is rajta vagyok :( hulye no nem adta oda a blokkot :'(
2014. aug. 20. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem fognak karemafelvételt nézni, ha nincs nyugta, nincs csere.

Egyébként nem lehet, hogy csak Te nem vártad meg a nyugtát? Vannak gépek, amiknek a nyomtatója piszok lassan nyomtat és nem fél pillanat alatt nyomtatják ki a nyugtát, hanem kell nekik 6-8 másodperc is.

A pénztárosok most már nem kockáztatnak azzal, hogy nem adják oda, mivel megsokszorosodott a NAV-os ellenőrzések száma, és nem akarnak 300 000 büntetést.

2014. aug. 20. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Az új NAV-os gépekkel meg még annyira sem fogják kockáztatni, főleg, hogy kamera is veszi őket. Szóval szerintem csak nem vártad meg.
2014. aug. 20. 18:17
 7/10 A kérdező kommentje:
mind1 holnap azert megprobalok hatha sikerul és tenyleg nem adta oda a blokkot!! de blokk nelkul mert nem veszik vissza ??? tudjak h ott vettem sztm a penztaros no meg emlékszik is rám
2014. aug. 20. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem, a cseréhez KELL a nyugta, fogd már fel, hogy anélkül nem veszik vissza! Mivel igazolnod kell, hogy ott vetted! Nincs olyan, hogy "szerinted emlékszik rád". Nincs, mert ez szabály! Plusz, akármikor lehet benn ellenőr, aki figyel, hogy rendesen dolgozik-e a pénztáros, és mivel FIGYELIK kamerán, így a felettesek látják, ha nem szabályszerűen jár el.
2014. aug. 20. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:
pedig vissza vettek a cipot blokk nélkul ugyhogy happy van :DDDDDD
2014. aug. 23. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a vicces, vásároltam már valahol, talán Levis-ben és el akartam játszani eggyel nagyobbra a farmercserét. Jó, hogy a blokkot megnéztem, mert típuson belül a cikkszám ua., de a méret a végén ott van. Ergo abszolút bukta lett volna. Blokk nélkül szvsz semmi esélyed.
2015. febr. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!