Ha szép volnál mutogatnád magadat meztelenül?
nem hinném.
Azt sem, hogy ez a szépségtől függ.
Van aki szereti csinálni, van aki nem.
Másképp hogy látnánk olyan sok, finoman fogalmazva nem szép nőt? persze, ők biztosan szépnek látják magukat...
Én nem vagyok csinos!!!!!!!!!!!
És szerintem ha olyan alakom lenne, akkor megmutatnám magam,mert büszke lennék magamra, hogy annyi, de annyi kilót ledobtam.Ami lehetetlen, hogy így lesz valaha is, mert nagyon csúnya a bőröm :(De ha olyan alakkal születtem volna, hogy mutogatni lehessen, akkor viszont nem, mert megalázónak találnám, hogy a családom így lát.de soha nem mondom, hogy soha alapon, nem tudni mit hoz a jövő
Talán!
Könnyebb pénz amiért nem dolgozunk meg teljesen mert zért gondoljunk csak bele bolti eladó vagyok havi max 70ezer és ha azt nézük pár képért min 100ezer na melyik a jobb és még le se kell vetkőzni!És amugy a k*rváknak nagyobb becsülete van mint egy olyan nőnek aki napi 8órát heti 6munkanapba végig melózik
kedves 10. 43-as, hogy 100 ezret kapj képért, ahhoz bizony le kell vetkőzni, és épp ezt kérdztem, hogy meztelenül mutogatnád-e magadat? kérlek olvasd el alaposan a kérdést.
és egy fotőzáson egyszer pénzt keresni szerinted megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!