Fiuk! Mi a velemenyetek az alakomrol? (KEP)
2014. aug. 17. 00:22
21/28 anonim válasza:
@20
-miert baj neked ha a #18-as tud gondolkodni, van velemenye, es nem all be a sorba a tobbi birka utan?
22/28 anonim válasza:
Hány kg,cm vagy ha szabad kérdeznem?:)
23/28 anonim válasza:
Ha lefekszel velem, megmondom!
24/28 anonim válasza:
#21:
"miert baj neked ha a #18-as tud gondolkodni" Ebből hol mutatkozik meg, hogy tud gondolkodni? Nem hinném, hogy "egoápolásért" jött volna a kérdező.
"van velemenye" legyen. Csak akkor normálisa fogalmazza meg, mert a csontkollekció egy "kissé" rosszul esett (gondolom a kérdezőnek is). Ráadásul előtte meg azt írta, hogy túl szép, ezért rontja le...
"es nem all be a sorba a tobbi birka utan?" Na ez meg hogy jön ide?
26/28 anonim válasza:
Nos hát igen. Több kép, pontosabb válasz.
27/28 anonim válasza:
Na akkor,hogy én is növeljem kicsit az egód,nehogy önbizalom hiányban szenvedj:Tök jól nézel ki!:)
28/28 anonim válasza:
Lányként mondom hogy szerintem csodaszép alakod van... PEdig nem szoktam lányoknál kommentelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!