11/19 anonim válasza:
10/10.Ha ő csak 6os, akkor én-2es vagyok. :-)
13/19 anonim válasza:
10/10. Ha így néznék ki...nem tudom mit csinálnék..:D Ha ő egy 6 os akkor én megyek és elbújok..
14/19 anonim válasza:
Hát nekem inkább a szeretgetni-való, aranyos lányok jönnek be, sem minthogy a német precizitással tervezett nők.
16/19 anonim válasza:
A haja gyönyörű, gondolom szép vékony is. De az arca annyire nem gyönyörű. Szerintem 9 pont.
17/19 anonim válasza:
női szemmel megadok neki 8 pontot:D nem tetszik a szája.
18/19 anonim válasza:
10/10
azért vicces,h egy átlagos csajnak,aki azért sír,hogy valaki támogassa meg már az önbizalmát,őszinteség helyett a nagy átlag simán odaítél 8 pontokat,itt meg meg a harc,h háááát..ha látnám hozzá a testét is akkor talááán 9...
19/19 anonim válasza:
ilyen pózban - lesütött szem - mindenki jobban/máshogy néz ki, mint amilyen igazából, én eddig azt vettem észre. szóval szerintem nem lehet pontozni. én csak annyit tudok rá mondani, hogy túl műnek találom, nálam a természetes szépség a nyerő, ebben a csajban olyanból semmi sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!