Szerintetek is jobb volt a hosszú vasalt hajú, emo stílus, mint ez a mostani páwa?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 19:04
11/20 Tregereth válasza:
A következő divatirányzat idején meg majd a páwákat fogod visszasírni.
12/20 anonim válasza:
Az, hogy kinek melyik tetszett jobban az tök mindegy. Ugyanannak a csoportnak szólnak ezek, akik most swagyolok, azok 5 évvel ezelőtt emok lettek volna. Ennyi...
13/20 anonim válasza:
Az emok így utólag belegondolva nem voltak olyan rosszak, hülyén néztek ki de a nagy világfájdalom mellett nem volt idejük a bunkóságra.
14/20 anonim válasza:
2008-ban mit meg nem adtam volna, ha talizok azzal a helyes fekete hajú kék szemű emo fiúval, akit msn-en ismertem meg :'(
15/20 anonim válasza:
Magyarázza meg valaki, hogy ez a kérdés miért lett átrakva a Szépség és divat kategóriába, amikor ez egy múlttal foglalkozó, kulturális témájú kérdés? A vasalt haj nem teszi kapásból szépségápolással kapcsolatossá.
16/20 anonim válasza:
MSN....lehetett 4 éve, mikor utoljára hallottam ezt a szót
17/20 anonim válasza:
Hát, a páwáknál szerintem bármi jobb igazából:D De az emókkal nem is volt olyan nagy baj szerintem..legalább nem voltak idegesítőek és önteltek.
19/20 anonim válasza:
emokkal semmi bajom, ők így elvannak maguknak, de a "páwákból" elég hamar elegem lett... nagypofájú kis szerencsétlenek, legalábbis mind az volt amivel eddig találkoztam. mondjuk mikor Anarchy-s pólóban mászkált egy ilyen gyerek akkor majdnem frontálisan ütközött a feje a bakancsommal...
20/20 anonim válasza:
A vasalt jobb:D én is emo vagyok bár lány de én a vasalthajúakkal vok:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!