Iparfüméria rendelés?
Figyelt kérdés
Rendeltem az iparfumeria.hu oldalról, még tegnap este, de azóta sem kaptam visszaigazoló emailt. Vagyis emailt kaptam, de szerintem az még nem az, vagy nem tudom. Vagy utána már csak akkor kapok emailt, ha a futárnak odaadták?
Az oldalon azt írták, hogy kb. 20 perc után jön majd meg a visszaigazoló emailt. Nekem automatikusan, rögtön jött egy email, azóta semmi, ebből gondolom, hogy az nem a visszaigazoló. Valaki, aki rendelt már innen, az kérem írja le, hogy történt.
2014. aug. 13. 16:02
1/1 anonim válasza:
Már bocs, de komolyan nehezedre esik elolvasni, hogy milyen emailt kaptál? Mit írnak benne? Látod benne a rendelésedet? Ha látod, akkor az visszaigazolás. Ha nem látod (tehát csak a regisztrációdról kaptál visszajelzést), akkor add le még egyszer. Nem is értem, hogy lehet ilyen kérdést feltenni, amikor TE kaptál emailt, tehát TE tudod elolvasni, mi áll benne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!