Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldök piercing előnyei-hátrán...

Köldök piercing előnyei-hátrányai?

Figyelt kérdés
szeretnék csináltatni köldök piercinget. Van már egy orr piercingem.Tényleg jobban begyullad stb? télen szeretném csináltatni,mert úgyhalottam akkor érdemes...Nem fog a ruhámba beleakadni? pl. tesi órán?? meg úgy az első napokon? Éjszaka pl. én csak hason tudok elaludni.nem tépődne ki? hátrányok? köszi <3 megy a zöld azoknak akik normálisn válaszolnak! :)

2014. aug. 12. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

8 éve csináltattam köldök piercinget, egy februári hónapban. Tél ide vagy oda, begyulladt, pontosabban nőtt a lyukba egy vérhólyagféleség, ami fájt. Akkor kiszedtem az ékszert, megnyomtam a lyuk körül a bőrt (majd' összepisiltem magam), és kijött belőle a dzsuva. Utána fogtam egy pipettát, felszívtam vele tisztaszeszt és azt átnyomtam a lyukon, ezzel fertőtlenítve azt. Az ékszert is lefertőtlenítettem, visszatettem, ezután szépen meggyógyult.

Nem szúrnak tüskés/lógós ékszert, csak bogyósat. A bogyós addig mindenképpen maradjon benn, amíg a seb nem gyógyul meg. Utána kicserélheted másikra, de én spec. nem ajánlom, mert a lógós beleakad a ruhába, elszakad. A tüskés (nekem volt egy sugárfertőzés jeles, de kiszedtem két hét után) kisebesíthet.

A bogyós nem akad bele semmibe.

Ki nem tépődik, ha nem téped. Egyébként első napokon le is kell ragasztani.

Kifejezett előnyt/hátrányt nem tudnék írni, mert szerintem egyik sincs neki :D Csak úgy van, oszt kész.

2014. aug. 12. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

előnye szerintem semmi. taszít a pc

hátránya a sok baci, gennyedzik, kényelmetlen, ronda.

2014. aug. 13. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! :) nekem már egy éve van. és imádom. semmi gond nincs vele. én augzsztus végén csináltattam. Beszúrták..egy ideig piros körülötte..amúgy én megszoktam már pár nap múlva :D annyi a lényeg hogy egy ideig viszonylag sok hétig fog jönni belőle kis mindenféle folyadék... :D ehhe. de ezszépen hónapok alatt szépen begyógyul..nekem soha nem akadt bele semmibe tudtam ahson aludni csak odafigyeltem hogy finoman tedd le magad hasra oszt annyi :D nem gátol semmiben ja és ne vedd ki magadnak meg minden. aki csinálja neked orvosi féme fog berakni..nekem egy swaroskij van azt tették be. szóval ne dönts úgy hogy ki veszed két hónap múlva... látni fogod ha már soha nem lesz semmi genny vagy ilyenek akkor király lesz..nekem ráadásul angyon meghúzta fogóval a piercer hogy véletlenűl se essen ki úgyhoyg egy fél év múlva hozzá visszamentem és ő szedte le és megtísztította a köldököm..na szóval hártány annyi hogy egy kis idő míg begyógyul..de én soha! nem szenvedtem vele..ennyi hártány..de ez enm is hártány..ez a velejárója..előnyei meg :D rohadt jól néz ki, akinek tetzsik stb :D tök jó.. ha van kérdésed írj nyugodtan :))
2014. aug. 13. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!