Köldök piercing előnyei-hátrányai?
8 éve csináltattam köldök piercinget, egy februári hónapban. Tél ide vagy oda, begyulladt, pontosabban nőtt a lyukba egy vérhólyagféleség, ami fájt. Akkor kiszedtem az ékszert, megnyomtam a lyuk körül a bőrt (majd' összepisiltem magam), és kijött belőle a dzsuva. Utána fogtam egy pipettát, felszívtam vele tisztaszeszt és azt átnyomtam a lyukon, ezzel fertőtlenítve azt. Az ékszert is lefertőtlenítettem, visszatettem, ezután szépen meggyógyult.
Nem szúrnak tüskés/lógós ékszert, csak bogyósat. A bogyós addig mindenképpen maradjon benn, amíg a seb nem gyógyul meg. Utána kicserélheted másikra, de én spec. nem ajánlom, mert a lógós beleakad a ruhába, elszakad. A tüskés (nekem volt egy sugárfertőzés jeles, de kiszedtem két hét után) kisebesíthet.
A bogyós nem akad bele semmibe.
Ki nem tépődik, ha nem téped. Egyébként első napokon le is kell ragasztani.
Kifejezett előnyt/hátrányt nem tudnék írni, mert szerintem egyik sincs neki :D Csak úgy van, oszt kész.
előnye szerintem semmi. taszít a pc
hátránya a sok baci, gennyedzik, kényelmetlen, ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!