Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Orr piercing vagy ajak piercin...

Orr piercing vagy ajak piercing legyen fiúnak?

Figyelt kérdés
most akarok majd csináltatni piercinget és elöször orr-t akartam mert az nem fáj egyáltalán(legalább is én megsem érezném)de olvastam sok negatív hozzászólást hogy fiúnak nem áll jól meg a többi,az ajak piercinget régen akartam de attól félek hogy fájna és lenne vmi hátránya(nem is tom pl innyel vagy ajakkal kapcsolatban).szerintetek mi legyen?18/F

2014. aug. 11. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem van mindkettőm és az orr az sokkal jobban fáj mint az ajak pc.szóval az ajak kevésbé fájdalmas+fiúnknál szerintem nagyon jól néz ki az alsó ajak pc^^ legalábbis én oda vagyok értük.az orr pircingnél fiúknál a karika néz ki jól de az számomra niggás,repperes:D...kevés fiúnak áll az jól.

én egyértelműen minden szempontból az ajakra szavazok!:3

2014. aug. 12. 00:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem van mind a kettő.

Orr piercing is, ajak is, és pasi is vagyok. Nézd meg, akár képszerkesztővel, akár mással, hogy jól állna-e neked.

Nekem orrékszerrel több bajom volt, mint ajakkal. Bár szerintem kétoldalas orr ékszer jobban áll egy pasinak, mint egy egyoldalas. Karikából egyértelműen az egyoldalas áll csak jól, vagy septum.

Ajak ékszer kezdésnek nem rossz, szilikonos szárral. A fém sérti az ínyt kicsit.

2014. aug. 12. 07:35
 3/3 valaki63 ***** válasza:
Egyertelmuen ajak pc:) fiuknak az sokkal jobban all.
2014. aug. 12. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!