Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi annak a piercingnek a neve?

Mi annak a piercingnek a neve?

Figyelt kérdés
A szájban van benne,a felső ajak és az íny között van.(remélem érthető..><) mennyire fáj egy tizes skálán? Tetszik,de még 15 évesen nem igen merem/nem is engedik még.A fiúknak mennyire jön be? Mik a kozkázatok ha megcsináltatom?
2014. aug. 11. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
smiley/mosoly piercingre gondolsz szerintem. :) én 16 vagyok volt már pár ékszerem, ilyen pont nem mert nem birnám elviselni... előnye hogy ez ilyen "ha nem tetszik, kiveszem" piercing, mint a septum, szóval nem marad látható nyoma. Hátránya hogy elvileg kiszakadhat, és lekoptathatja az inyt vagy a fogzománcot :( a fájdalom szempontjából szerintem tűrhető. :))
2014. aug. 11. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
ínyfék a neve, nem mosolypiercing
2014. aug. 11. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
szakmabeli körökben az bizony tényleg smiley/mosoly piercing. nem fáj egyáltalán, nagyon hamar megvan és a lidocain totálisan elérzésteleníti. a kockázata annyi, hogy ez is, mint az összes szájban hordott piercing, koptatja a fogzománcot.
2014. aug. 12. 08:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) ment a zöldkéz
2014. aug. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!